Pár Lélekdalamandala tulajdonos visszajelzése

Gyere és ismerd meg mások történeteit miután felvették velem a kapcsolatot.

Csodák pedig vannak …

Sziasztok !

Ezt tegnap kaptam egy hölgytől, akinek öt nappal ezelőtt csináltunk tisztîtást,miden térben, és időben 😉 előző életekben.

NagyOn szépen visszakapta azokat a dolgokat,amelyek a jelen életében is jelen vannak,mint félelem. Csak hogy egyet emlîtsek, egy korábbi életében kisgyerekként leesett a korláton átzuhanva vesztette életét.

Elmondása szerint a jelen életében is fél a korlát közelébe lépni.

Több mimdent tisztîtottunk,de a visszajelzése engem is megdöbbentett, pedig már nagyon sokatoktól kaptam igazi csodával felérő történeteket egy -egy közös munka alkalmával.♥

Itt olvashatjátok :

Kedves Annamari, először is még egyszer szeretném megköszönni az időd az energiád, a belső erőd amit rám szántál.. Bármi is legyen ami az életembe vonzott, nevezzük karmának, istennek, pozitív hozzá állásnak szükségem volt rá, és egyszerűen hálát érzek érte. Mert ami kedd óta történik az mágikus és egyben hihetetlen is hogy velünk történik 😊. Ahova nézek csak áramlik a jó.. Kicsit feladatom is van vele hogy fel dolgozzam.. Igen a jót számomra mindig is nehezebb feladat feldolgozni… A túlzott alázat amit hoztam ki tudja hány életen át.. Napi szinten kapok élethelyzeteket ahol érezhetően máshogy reagálok.. Rakom le.. Engedem el amihez már nem akarok tartozni, ami nekem árt.. Amióta beszéltünk olyan energiák mozdultak meg bennem amiről nem is tudtam hogy léteznek. Mosolygok ha kell ha nem 😊… Mintha kaptam volna egy éles szemüveget.. Jobban látok, mást látok mas felé nézek.. És nem érdekel a mások véleménye.. Azt csinálom ami nekem jó.. Ez nekem hatalmas tanulási feladat volt, hogy azt nézzem ami nekem, nekünk jó… Eddig is hittem a csodákban de ami tegnap történt az már nem a jelen síkban történ.. Ez már mágikus egy felsőbb szintről kapott áldás.. Utolsó munkanapon a napközibe, végre kirándultunk a gyerekekkel a ……..berg hegy tetején és egyszer csak meg csörren a telefonom a szociális munkás hív, hogy talát nekünk egy kislányt ❤️És ha minden passzol el kezdődhet a Megismerkedés… Másfél közel 2 évnyi várakozás után.. Mi ez ha nem csoda kedves Annamari 😊Köszönöm ❤️Csak szerettem volna ezt megosztani veled, hogy igen ebben a segítség nyújtási formában is kell hogy kapjad vissza amit adsz. Jó hogy vannak jó emberek mint te ezzel a erővel képeséggel aki ad és nem elvesz, aki arra született hogy hegyeket mozgasson meg, tornádó állítson meg a tiszta szeretetével.. Köszönöm hogy egy ilyen mint te.. VAN❤️

Hálás vagyok nektek, értetek…♥😇🙏

Csodák pedig vannak !

Sziasztok!

Ígéretemhez híven, egy korábbi közvetítésem osztom meg veletek, egy szívinfarktusban elhunyt férfitól a feleségének, aki fájdalmát szerette volna enyhíteni, ezért keresett meg.

Szerette volna tudni odaát van- e a párja,megnyugvást talált e.

Természetesen a hölgy engedélyével osztom ezt most meg veletek…

„Szia Annamari. Igen nyugodtan kiteheted. Minden amit közvetítettél köztünk teljesen a tiszta valóság volt.

Köszönöm neked.”

Minden leírt szöveg, teljesen a valóságnak megfelel,egy betűt sem tettem hozzá, vagy vettem el belőle.

Ez a történet, januárban történt.

-Korábban, még leírva közvetítettem, ezért egy pár közvetítés megmaradt írott formában.

Aztán tértem át az online konzultációkra.

Ezekre viszont már, csak emlékezetből vagyok képes mesélni.

Egyenlőre nincsen 100%- osan bevált metódus.

Viszont…, ahogy vezetve vagyok, az szerint haladva biztosra veszem, ennek is el fog jönni az ideje,hogy helyre álljon a mindenki számára legmegfelelőbb információ átadás.

Noh de, itt olvashatjátok a menetét, a történetet…

Másnapra sikerült „utolérnem” , érzékelnem odaát az urat, s igy elkezdtem a feleségének leírni amiket mond, és mutat nekem.

„Szia !

Készültetek az nap, vagy másnap vásárolni menni, közösen ?

Mert egy nagyon rövid ideig itt volt, s annyit sikerült, hogy sajnálja amiért igy kellett elmennie, ennyire gyorsan, búcsúzás nélkül…

Aztán mondta a vasárlást, majd kisgyereket mutat, egy kisfiút ha jól látom…ott van vele…

Volt esetleg elvesztett babád ? (ilyenkor mutatni szokták akikkel oda át vannak,vagy találkoznak, persze nem mindenki. Van aki közlékenyebb,van aki sajnos nem )

Idős házaspár akit még mutat, talán nagyszülők, vagy szülők…, és egy barátot , vagy kollégát még…a vállát átölelve mutatja együtt vannak..

Mintha lelkiismeretfurdalása lenne…ő jól van, és boldog, te pedig nem…

Nem tud ezzel mit kezdeni, de ne szomorkodj, miatta semmiképpen sem azt üzeni, mert soha ennyire boldog nem volt még…

Valami fájdalmát is említi, hogy valamilye mindig, vagy sokat fájt, és az is megszűnt most.

Nagyon szeret…., és büszke a lelki erődre, s arra is, hogy kitartottál mellette, pedig tudja nem mindig bánt veled szépen.

Húsleves… ezt mondja, és a pörkölt ami hiányzik neki…

Mákos tészta ????

Csak írom amiket mond, vagy mutat….

Egy nagy földterületet is mutat. Szántó lehet….

Most az inge nyakát igazgatja…

Gyerekeket mutat ismét… több 10-12 év körüli kisgyerek szaladgál.

Most pedig egy kamasz fiút, aki szomorkodik, lehajtott fejjel üldögél magában, elvonulva.

Ezeket a dolgokat mutatta, remélem felismered mit miért.

Ennyi információt kaptam az elhunyttól.

A feleség reagálása pedig:

Nagyon szépen köszönöm.Minden szavadnak értelme van ,és értek

mindent .Volt elvesztett gyermekünk,, nagyon szerette a húslevest és a pörköltet ,, nem mákos,lekváros tészta.Vidéken kertes házunk van.Akkor érte az első infarktus, amikor 10 -12 évesek voltak a nagyobb gyerekek

Az ingét akkor igazitottam meg mielőtt lezárták a koporsóját..

A kamasz pedig a 16 éves kisfiunk aki nem bírja elfogadni hogy elment az apja valóban elvonul.

Mire én…

Atya ég !!!!

Aztán folytatta a hölgy…

Az idősek vagy ő, vagy az én szüleim akinek a vállát fogja az öccse vagy az én apai bátyám lehet őt szerette.

Kérlek, ha ott van veled mondd el neki, hogy a gyermekeinek ,unokáinak nagyon hiányzik, én pedig soha el nem felejtem mindig az életem marad nagyon szeretem.Ha tudja vigasztalja Balázst, nagyon nehéz a lelke.

Nagyon szépen köszönöm hogy segítesz nekem.

A jó isten áldjon téged minden tettedért.

Csodàk pedig vannak !

 

Kellett egy kis idő, hogy magamhoz térjek a mai találkozásunk után…

Megpróbálom szavakba önteni, ami ma történt, bár nem lesz egyszerű, de hosszú viszont tuti.

Úgy kezdődött a sztori, hogy augusztusban kértem egy mandalát. Te már akkor javasoltad a tisztítást inkább, de én persze türelmetlen voltam… de a dolgok akkor is úgy történnek, ahogy történniük kell.

Mindketten éreztük és kaptuk a jeleket, hogy ezeket az elakadásokat át is kell beszélnünk, együtt kell megdolgoznunk őket.

Közben felszabadultak a délelőttjeim, így megbeszéltük mára a tisztítást. Merő “véletlenségből” a kisebbik fiam lebetegedett, így mégsem voltam egyedül ma, de így is kellett ennek IS lennie.

Olyan dolgokra derült fény, olyan összefüggéseket láttam meg a beszélgetés alatt, hogy még mindig nem térek magamhoz…

1-2 dolgot szeretnék kiemelni, amik a legdurvábbak voltak. (Barátnőm kérdezte is, hogy hogy viseltem ezeket az információkat, mert őt nagyon megviselte volna… de bennem egyáltalán nem volt semmi miatt rossz érzés, 100%-ig az elfogadás, megértés lett úrrá rajtam, és a hála, hogy a mi családunk bizony már ősidők óta egymáshoz tart-tartozik, rengeteg életünk volt együtt )

A jelenlegi párom egy korábbi életünkben megölt. Leszúrt egy késsel.

A beszélgetés alatt nem is fordítottam erre nagy figyelmet, na de utána…

A mai nap, október 4-e a párom második születésnapja ebben az életében. 15 éve ugyanis ezen a napon, amikor a keresztfia születését ünnepelték, leszúrták egy diszkóban. És hát rezgett a léc rendesen, hogy vajon rá nem egész egy évre egymásra találhatunk-e… El sem tudom mondani, mekkora döbbenet volt, mikor erre ráeszméltem… és Annamarinak hála, érzem, hogy ebben a szituációban nem csak én, hanem a párom is feloldozást nyert.

A következőt még Neked sem mondtam, mert pont belibbent Olivér is, aztán folytatódtak a csodák…

Arról beszéltünk, milyen elakadásokat kaptam szülőktől, nagyszülőktől.

Ahogy jegyzeteltem, az “őseim” szót írtam, valamiért szimpatikusabb volt.

Kb 10 mp-el később már jött is, hogy több generációs dolgok ezek, nem csak a nagyiig nyúlik vissza.. és közölted, hogy az őseimtől jönnek régóta… de ami egyszerre volt csoda és hihetetlen… a tisztítás után az őseim ajándékot küldtek nekem és mikor ezt is írtam, éreztem őket… csak 1 másodperc volt az egész, és nem tudom leírni… de éreztem, hogy mind megjelentek és hálásak, szeretnek, támogatnak.

Aztán… emlékeztek, mondtam, hogy késett a mandala, mert ha megállj van, akkor megállj van. Pénteken belém hasított egy érzés, egy komplett jelenettel a fejemben. Ahogy pont akkor érkezik meg az új mandalám, mikor a tisztítást megbeszéltük. Szombaton kaptam az üzit, hogy nem jutott el a postára, ami biztosan nem véletlen. Hát persze, hogy nem jutott el, hisz a mai napra várt.

10 órakor, amikorra megbeszéltük az időpontot, nálunk is járt a postás. (Máskor fél 1 vagy azután ér ide)

Miután végeztünk a tisztítás (egy részével), mondom még ne tegyük le, ezt meg kell néznem. És ott volt!!! Ott várt az ajtóban, várt, hogy már a tisztább Énhez érkezzen.

Eszméletlen

Ha pedig még nem lenne elég…

Ez a második Lélekdalamandalám. Tudjátok, a hátulján ott van mindig egy Angyali üzenet. Hát, úgy esett a dolog, hogy UGYANAZT az üzenetet kaptam mindegyikre, egyetlen szó különbséggel, amit szintén azonnal éreztem, miért pont az a szó, és miért pont úgy.

Egy szó mint száz (vagy ezer, ha ezt az írást nézzük ) Annamari, téged a Teremtő küldött az életembe! És ha valóban úgy sikerül, ahogy mondtad, és ez az utolsó életem itt a Földön, azt nagy részben Neked is köszönhetem! Végtelen nagy Kincs vagy, remélem még rengeteg életen keresztül leszel ilyen hozzájárulás, mert hatalmas érték amit adsz! Kívánom, hogy százszor ennyit kapj vissza, és hiszem, hogy találkozunk még, akár más dimenziókban! Mutatok pár képet is Nektek!

Oh és még valami!!! Olivér, mióta beszéltünk, visszakapta az erejét. Reggel még hőemelkedéssel kelt (2 napig volt lázas), fáradt volt, túl nyugodt önmagához képest… dél óta teljesen visszaállt a normál menetbe, kevesebbet köhög, sokkal jobb már a közérzete.

Köszönök Neked mindent, nagyon nagyon hálás vagyok, és izgatottan várom az életemben a pozitív változásokat.

Egy hölgytől kapott visszajelzés, akinek az elhunyt testvérével sikerült kapcsolatba lépnem.

Drága Annamari!

A mai napig hálás vagyok neked, hogy közvetítettél nekem! Sajnálom, hogy nem tudtam vele beszélni, kérdezni tőle de nagyon boldoggá tett, hogy neked megnyílt és sok mindent megmutatott ami Ő volt. Hálás vagyok azért is mert, a mandalát amit készítettél nekem hozza folyamatosan a változást nekem. Nem álmodtam, nem voltak álmaim előtte…de mióta velem van folyamatosan álmodok minden egyes nap /persze sajnos másnapra elfelejtem/ dekétszer sikerült a testvéremmel álmodni jó volt látni ha csak egy pillanatra is! Nagyon hiányzik nekünk, a szívünk szakad meg bár csak tudnék vele beszélni és kérdezni tőle Igen ez egy érdekes történet, aminek igaz minden szava!Nagyon köszönök neked mindent! Csodák pedig vannak!

Kedves Annamari ! Köszönöm szépen a segitsègedet ! Felejthetetlen èlmènybe volt részem ! Márti

Kedves Annamari!

Nagyon szépen köszönöm a tegnapi nap délutánján tett erőfeszítésedet, segítségedet!

Igyekszem röviden leírni a MI esetünket, hogy mások se féljenek lépni hasonló helyzetben!

Már nem az első alkalommal beszéltünk a páromról, aki sajnos 4 hónappal ezelőtt önkezével vetett véget a földi életének. Rengeteg megválaszolatlan kérdést, és hatalmas űrt hagyva maga után. Életében is sokat aggódtam érte, amit a halála sem változtatott meg. Megígértem neki már réges-régen, hogy sosem fogom cserben hagyni, és ez most sincs másként. Folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogy megtudjam mi van vele, hol van és mi történik vele éppen. Éreztem, hogy valami nem stimmel és segítségre lenne szüksége. Ekkor találtam rád hála Istennek!

Tegnap délután, a megbeszélt időpontban, együttes erővel (nem megidézve, erőszakkal) sikerült kapcsolatba lépned a párommal. A beszélgetésünk alatt sok mindenre fény derült! A legfontosabb dolog derült ki a beszélgetés végére! Ő nem tudta, hogy hol van, hogy mit tett!

Te segítettél neki ráébredni, hogy mi történt vele, mit tett. Időt és energiát nem sajnálva, még a délután folyamán megtetted, ami szükséges volt ahhoz, hogy átkelhessen! Ezt jelezted is, és ezzel egy időben én is megkaptam az égi jelet egy hirtelen, gyors zivatar formájában, amit gyönyörű napsütés követett pillanatok alatt.

A segítségeddel, hogy most már biztonságba tudhatom, a lelkem kicsit megkönnyebbült!

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de ennél rövidebben lehetetlen leírni azokat az érzéseket, tapasztalatokat, ami tegnap történt.

Még élek, hálás leszek neked!

Még egyszer, nagyon szépen köszönök mindent!

Annamarit 2021. novemberében ismerte meg a család. Gyönyörű mandalákat készített,előző életeket nézett, közvetített. Sajnos januárban hirtelen a tatàm meghalt. Elbúcsúzni se tudtunk tőle. Nagyon szerettünk volna még vele beszèlni. Fel is kerestem Annamarit. Először Anyukámmal történt a közvetítés majd velem. Amikor elkezdtük a közvetítést egy nyalókát mutatott neki a Tatám amit egy boltban vett . Ebből azonnal tudtam,hogy ő az,mert mindig azt vett nekem kiskoromban és a panelház (ahol laktak)alsó szintjén volt egy kisbolt. Mindig oda jártunk. Mutatott még neki szánkózást,sétálàst,buszozást. Ezeket is sokszor csináltuk együtt. Azt is megmutatta,hogy hogyan halt meg. Mit látott amikor a két világ között ingadozott. Tudja,hogy a Mamám haragszik rá amiért itt hagyta,de azt üzente neki,hogy ne féljen jó helyen van. Mamám nem hisz abban,hogy van élet a halál után. De, a Tatám megüzente,hogy higgyen benne mert csak így tud közel lenni hozzá. Nagyon fontos a hit!

Ha érdekel, bátran keress.

Az üzenet elküldésével hozzájárulok az adatkezelési szabályzathoz.

9 + 10 =

Legyen áldás az utadon!

hello@lelekdalamandala.hu