Mandala készítés kezdetei lépései

Elkezdtem a mandaládat.

Figyeld magad, a történéseket,véletleneket,álmaidat.

Lehetnek fizikai jellegű jelek,változások is…,pl nyugtalanság, feszültség,kiütések, herpesz, vándor fájdalmak, hasmenés,lakás elektromos gépei elromlanak, és még Isten tudja mi minden,de nem kell megijedni, általában 3 nap és el is múlnak…

Mivel ezek mindenkinél más, és más, ezért nem tudom azt mondani , nálad ez vagy az fog történni.

Írhatsz bármikor,ha tapasztalsz valamit.

Sőt…, meg is kèrlek rá, igy tudom én is nyomon követni hogyan dolgozik rajtad a Lélekdalamandalàd.

A már kész mandalához leírás

Ami fontos!!! Ha kézbe veszed, ne tapogassa senki.
Próbáld meg a tenyereddel fölé helyezve, vagy kezeid között megérezni az energiáját.

Ez a te energiáiddal van feltöltve, csak bekavarna ha mások fogdosnák.

Használni is tudod, sőt …,fontos is, magadra helyzeve akar csak pihenés közben, vagy ha szoktál meditálni, akkor pedig érdemes magad mellé tenni.

Éjszaka a legjobb helye melletted lenne egy méteren belül, had tisztítson, dolgozzon rajtad az első időkben mindenképpen.

Ha úgy èrzed bármikor, hogy „megszólít ” vedd magadhoz, vagy magad mellé,helyezd magadra, bárhová….

Egy idő után jelezhet a mandalád, amikor bevégezte a feladatát, s akkor érdemes újat csinálni,új tervekkel, új tisztításokkal.

Ez kb. 1 – 2 év

Ez is egyéntől függő ki mennyire, milyen ütemben halad, fejlődik az útján.

Ha szükséged van a továbbiakban segítselek, energiával támogassalak, oldások, energetikai tisztítások, természetesen arra is van mód a későbbiekben a mandalád befejezése után.

Legyen Áldás az utadon !

Saját készítésű Lélekdalamandalákat az égiek, Angyalok segítségével készítem, rajzolom, illetve festem csak neked, szemelyre szólóan.💝

Ezt a képességem gyerekkoromból hozom, illetve velem született előző életbeli képességek. Több mindenért „nyúltam vissza, előző életeimbe, és emeltem át ” a mostani életemre, amelyek segítségül vannak a Lélekdalamandalák festése, rajzolása közben.
Saját Lélekdalamandalám

 

Lélekdalamandala

teljesen egyéni, hisz ahogy nem létezik két egyforma ember, úgy két lélek sem egyforma, mindig az éppen aktuális problémádra készūl, ami lehet párkapcsolati, munka, anyagiak, egészség, kinek milyen nehézségei vannak jelen éppen az életútjában.

Természetesen készülhet kíváncsiságból is, valamint ajándékba is, de csak az adott személy beleegyezésével tudom elkészíteni , hisz olyan dolgokra is fény derülhet, amit lehet nem szívesen oszt meg másokkal az ajádékozott személy. Valamint…, mivel  hatalmas energiákat mozgatunk meg, senki szabad akarátába nem nyúlhatunk bele, az ő bele egyezése nélkül. Valamint, nagyon nagy változások indulhatnak el, ezért mindenképpen szükséges a beleegyezése az ajándékozott félnek. Információkat csak neki, személyesen, írásban adok át.
Kiskorúaknak  nem készítek…! 
Az eddigi legfiatalabb személy 17 éves volt, akinek az égiek engedélyezték. Igen, az égiektől kapom meg az engedélyt, hisz mindenkinek nem készíthetem el, számtalan jelentkező vissza utasításra került már, mert nem kaptam meg az engedélyt elkészíthessem neki. (az oka, egy teljesen más történet…)
Az égiektől csatornázom le számodra az üzeneteket is, a mandalád színeit, és minden rá kerülő vonalat, pontot, és minden egyéb kis dekorációt is, ami szintén rólad szól, ami a te saját Lélekdalamandaládra kerül, tőlük kapom meg .
Vagyis, minden okkal kerül oda, ahová helyezem…
A színekről itt olvashatsz… : ez, már nagyban ad egy pozitív jellemzést rólad.
Ebben nyújt segítséget maga a rajz,de már maga az elhatározásod is, ha megszületik , elkészítsük a te Lélekdalamandaládat. Az első vonalat ahogy megrajzolom, már akkor elindul a pozitív változás az életedben….oldja , segíti ,utat mutat rögtön számodra, illetve ha nem az utadon vagy , „akkor meg fog”- és visszaterel a helyes útra, valamint …,  ad egy „löketet „.  neked.

Sokak jelezték vissza, felgyorsult minden körülöttük, miután elkészült a Lélekdalamandalájuk. Ahogy megszületik benned az elhatározás, hogy megengeded meglássam a lelked,és megnyitod számomra olvashassam, meghalljam a lelked dalát.., azonnal érzékelheted a változást.. Miközben rajzolom ,információk jönnek rólad, képek, látomások… sugallatok. Ezek jöhetnek jelen életből, de nagyon sokszor előző életből is… kinek hol indul el a mandalája, ez is egyéni mindenkinél. Közben sokan, az energiákra érzékeny emberek, érzékelni is szokták, de akár testi tüneteket is okoz sok esetben (kiütések, kelések, apró foltok a testen…, herpesz… bármi megjelenhet, de ezek csak pár napig vannak jelen, amíg a mandaláddal tovább nem megyek..) Álmaidban is jelenhetnek meg a mandalád általi oldások… Nagyon sokan jelzik vissza, hogy álmukban már előre megjelenik , látják a kész mandalájukat. Ezeket az információkat természetesen lejegyzetelem, s átadom neked. Rajzolás közben a megoldást Beleszövöm a rajzodba, igy oldva jelenlegi problémád, nehézségeid…. Jöhetnek előző életből képek, ott meg nem oldott problémák, valamint megjelenhetnek elhunyt családtagok is, és még sorolhatnám a sok sok pozitív történéseket, amelyet a személyes Lélekdalamandalák okoztak a tulajdonosaiknak.
Minnél nyitottab vagy, annál könnyebb dolgunk van…❤

Mivel nagyon nagy, erőteljes energiákkal dolgozom, ezért nagyon sok esetben fenekestül felforgatja az egyén életét. Miközben készül, és az elkészültével pedig hihetetlen energiákat képes megmozgatni benned, és körülötted is…
Miután elkészítettem, és átadom neked, további használatához kapsz egy leírást, amivel még hatásosabbá tudod tenni….

Ha érdekel, bátran keress.

Az üzenet elküldésével hozzájárulok az adatkezelési szabályzathoz.

10 + 2 =

Legyen áldás az utadon!

hello@lelekdalamandala.hu