Lélektisztítás folyamata

Amire számíthatsz a Lélektisztításon.

Ahogyan én csinálom; a saját képességeimet, energiát, energetikai tisztitást, tisztánlátásom vegyitve használom, és dolgozunk együtt.

Mindig adott problémával dolgozunk.

Másfél órára számíts mindenképpen, vagy talán kicsit hosszabbra is elnyúlhat. 

Miután átbeszéljük a problémát, azután belevágunk a nagy kalandba,közösen.

A probléma forrását keressük első körben.

Kérdésekkel, amit egyrészt az égiektől kapunk, de lehetnek a te saját kérdéseid , s megnézzük milyen tudat alatt futó program fut benned,ami akadályoz,blokkol téged. Online találkozásra számíts ,hisz így közvetlen kérdezhetsz, ill. felmerülhetnek további kérdések is benned.

Az égiek vezetesével dolgozunk, kizárva az egónkat, amire én már előre felkészìtelek a kezdés előtt. Szóval feltárjuk honnan ered a probléma gyökere.

Milyen, melyik életedből…,

Hány életen át vitted mint programot, s azt is megnézzük, hány életet szükséges tisztítanunk ahhoz ,hogy ez a negatív „programod” megszüntessük. Volt e más is a történetben aki miatt ez a negatív tudat alatt futó programod kialakult, jelen van e a mostani életedben mint szereplő.

Családból valaki esetleg, aki ott is jelen volt ,ha igen, akkor megkeressük kiről is van szó , és tisztítjuk… Honnan ered a problémád? Előző életből, esetleg egy párhuzamos dimenziós életből ? Anyaméhből ?

Ha ezt kiderítjük, azután kitisztítjuk a blokkjaidat. Ha kíváncsi vagy rá, belemehetünk mélyebbre is, a kapcsolatokat boncolgatva , ki kicsoda volt,előző életeitekben és mit tett a másikkal… 

Ezek kitisztítását azonnal érezheted. Munkánk közben, feltörhetnek benned érzelmek,emlékek is akár.

Végül zárásként megnézem mit ajánl neked az egészségi állapotod javítása érdekében, illetve azt is megkérdezzük,mit tanácsol hogyan változtass az életeden.

Minden pozitív érzések amik hianyoznak az életedből azokat pedig feltöltjük neked. Hisz ha ezek hiányoznak, akkor szintén akadályozva vagy , vagy nehezebben mennek a dolgaink. 

Megtudjuk azt is a konzulatáció végén, mennyi időre van szükség mindennek a beépülésére az életedbe, s mikor várható változás.

1.5 óra vagy kicsit több, hisz félbe nem foglak hagyni.

Csodák pedig vannak !

Ha felkeltette az érdeklődésed, írj privátban, s keresünk neked egy időpontot!