A folyamat kezdte …

Az első lépések….

Megpróbálom leírni először, a folyamatát a Lélekdala mandala rajzolásának,hogyan is indul….

XY szeretné,ha megrajzolnánk a lélekdala mandaláját. Talán még nem is tudja milyen utazásra viszem,de a lelke már felkészült a változásra,hisz ezért talált meg.❤

Első mandalám a sajátom volt…

Ezt másfél éve rajzoltam, azóta természetesen rengeteg változáson mentem át, az életem gyökeresen megváltozott, s a lélekmandalám is bővült, így azt is fel fogom tölteni, amint az utolsó simításokkal is végzek.

Leültettek!!! Akkor már régóta társalogtam az angyalokkal…. s, intuícióm is meglepő dolgokat mondott,mutatott,és mivel rengeteg szabad időm volt, megkértem őket, az angyalokat, oké, akkor segítsenek hasznosan kitölteni úgy a szabadidőmet, hogy a meglévő képességeimet használhassam segítségnyújtásra annak, aki hozzám van vezérelve.. Nem telt el kis idő, s már az asztal előtt ültem, kezemben a filctoll, s bambán bámultam az üres lapot. Olyan volt, mintha egy nagy erő, egy hatalmas kéz megfogott volna, s leültetett volna.
Oké,gondoltam… s hogyan tovább???
Abban a pillanatban elindult a filctoll, s egyik vonal után jött a másik…s csak kerekedett a mandala, miközben megindultak a látomásaim magamról, gyerekkoromról, megélt fájdalmaimról, amik csak úgy hasítottak belém. (Megjegyzem a látomásaim megvoltak már korábban is, de erről kicsit később)
Utaztam előző életeket már ezelőtt, ezek is megjelentek a mandala rajzolása közben, köztük olyanok is, amiket még nem utaztam meg.
Így felismertem, mi is a szerepe a Lélekdala mandalának.
Egyszerűen gyógyít… oldja a jelen élet blokkjait, előző életek blokkjait, karmát. Csodával határos gyógyulások mennek végbe már attól a pillanattól fogva, hogy megrajzolom az első vonalat a mandaládból.
S nem csak előző életek, de elhunytak is… elhunyt ismerősök, rokonok lépnek ilyenkor kapcsolatba velem. (Persze ez megtörténik sokszor egy szimpla beszélgetés közben is, de ez is egy másik téma…) -erről is fogok mesélni.
Van hogy üzennek, beszélnek, de van amikor csak a jelenlétüket mutatják. 
Előre senkinél nem tudom megjelenik-e valaki odaátról, vagy sem. Őrangyalod, és személyes segítőd is üzenhet.
Több Lélekdala mandala rajzolása közben megjelentek, s volt akinél tisztán érthetően üzenetet közvetítenek. Van akinél csak képeket látok, szóval minden egyéntől, és nyitottságtól függ.
Találkoztam negatív energiával behálózott lélekkel, aki a Lélekmandala rajzolása közben, megtisztult s gyökeresen megváltozott az élete pozitív irányba.
Másnál nem csak lelki,de fizikai tünetei is megjelentek.
S mivel te változol, és a lelked szárnyra kap, a körülötted lévő embereket is gyógyítod. Természetesen aki képes veled együtt szárnyalni a te rezgésszintedre emelkedni. Aki pedig nem, az lemorzsolódik a környezetedből.
Csodák pedig vannak…. s ennyi! 
S mindez még kevesek egyike, amiket volt részem megtapasztalni…, de majd erről is mesélek, ez egy másik történet.
Ha bármi veled is megtörtént, és nem tudod hogyan tovább, írj bátran, hisz ha itt vagy, az azt jelenti hozzám lettél vezérelve, igy segítve egymás fejlődését.
Ìgèretemhez hìven…az új Lèlekdalamandalám❤🎂