Megpróbálom leírni, mi van bennem, mint kétszeres echte fai kong emberben. Talán sikerül valamennyire ezt „átadnom”.

De előtte, ahol te is megnézheted Fai Kong vagy e?A Fai Kong született képesség, nem jön csak úgy időről-időre. Valakiben vagy van, vagy nincs. Akkor a legerősebb, ha a nap oszlopban helyezkedik el. Akkor az egész személyiségre, a szülött belső meggyőződésére hat. Ha a többi oszlopban található, akkor azon az életterületen hat, amelyikben elhelyezkedik. Az év oszlopnál az általános viszonyulása a világhoz, a tágabb környezethez, hazához, lakóhelyéhez, ha a hónap oszlopban van, akkor a munkahelye, a családja, testvérként, barátként nyilvánulnak meg a Fai Kong tulajdonságok. Az óra oszlopnál pedig a belső világra, a szülői szerepre hat, a gyerekeihez való viszonyban tör felszínre. 

Jang Fém Sárkány, Jang Föld Sárkány, Jang Fém Kutya és Jang Föld Kutya. Láthatjuk, hogy pont az Ég Hálójának két őre lehet Fai Kong is egyben, ez megmagyarázza a spirituális érzékenységet, hiszen a Kutya és a Sárkány őrzik azt a dimenziókaput, amin keresztül a tudatos és tudattalan világ kapcsolódik. 
A Fai Kong emberek magabiztosak, céltudatosak, árad belőlük a méltóság, nem erőltetik másokra akaratukat, ám nem tűrnek semmiféle beleszólást dolgaikba. Szilárd elképzeléseik vannak a világról, az abban elfoglalt helyükről, kiválóan átlátják a világegyetem törvényszerűségeit, összefüggéseit. Képesek érzékelni a tudattalant, az égi üzeneteket, ösztönösen cselekszenek és mindig úgy, ahogy nekik jó. Az emberek kérés nélkül is követik, hisznek nekik, született vezérek, irányítók. Természetes tekintéllyel rendelkeznek, akiknek nem kell tenni azért, hogy elfogadják őket vezetőnek.

Vannak emberek, akik nem ismernek lehetetlen, kitartásuk, akaraterejük és elhivatottságuk már-már legendába illő. Sokan álmodni sem mernek arról, amit ezek az emberek véghezvisznek. De kik ők és honnan ez az erő? Ők a Fai Kong napon született emberek, akiktől a kínai mondák szerint még a szellemek is tartanak. És nem véletlenül. Ők az igazi spirituális tanítok, mágusok, sámánok, lélekgyógyászok, tisztánlátók vagy nevezzék magukat akárhogy. Természetes tekintéllyel, kisugárzással rendelkeznek. Ahova belépnek, ott uralják a teret még akkor is, ha ennek nincsenek tudatában. Nagyon kifinomult spirituális érzékelőkkel rendelkeznek, de nem mindig élnek ezzel. Nem fizikai síkon gyakorolják hatalmukat mások felett, szellemi vezetők, karizmatikus kisugárzásával hat másokra. Az igazság az,fogalmam sincsen ki hogyan éli az életét,milyen érzésekkel,milyen történések vannak az életében,így nekem sem tűnt fel sokáig,bár sok mindent tudtam valami nem stimmel velem. Nagyon sokáig…..És.. bár a gyerekkoromat végig kísérte nagyon erősen a fura történések sorozata,Úgy 17 éves koromig,az évoszlopom váltásánál ,szinte teljesen eltűnt mindenféle ezzel kapcsolatos érzés,élmények. (Itt volt a váltás a hónap oszlopomra,ahol nem Jang Fém-Kutya szerepel már .Itt Jin Föld -Bivalyra váltottam) Ez tartott egészen a következő váltásig,ami az Önelememre váltásban –ami szintén Jang Fém –Kutya, az óra oszlopommal megegyezően. Itt kb 33 éves koromban,gyökeresen megváltoztatta az életemet,és az addig teljes mértékben elutasított mindenféle ezoterikus „dolog” hirtelen egyik napról a másikra az életem része lett,valamint előhozta a gyerekkori sok sok megélt élményem,elindulva az önismeret csodálatos útján, végre kezdtem össze rakni ki is vagyok.
No és ,hogy mi volt ez a nagy ellenállás bennem a varázslatok a kártya vetés,és mindenféle látói ,jósló ,jövendőmondással kapcsolatban , a fiatal kori énem,teljesen elutasított minden ehhez kapcsolódó tudást. Mindez a gyerekkoromra vezethető vissza,ahol olyan megtapasztalásaim voltak, amiket amennyire lehetett,eltemettem minden nem létező dolgot,hisz úgy gondoltam,ha a felnőttek nem beszélnek róla,akkor nem léteznek ilyenek,amik velem megtörténnek,ezért nagyon sokat féltem,sokszor rettegtem,és a paplan alá bújva rettegésben kimerülve aludtam el. Beszélni nem volt kinek ,hisz ahogy mondtam is már,nem tudtam mi történik velem. A nővérem,aki 3 évvel idősebb tőlem,neki Sárkánya van. Nekem kutyáim. Gondolhatjátok milyen buli volt ott éjszakánként,amikor felcsatlakoztunk ,akaratunk ellenére az Ég hálóra. Olyan dolgokat láttunk,amit felnőtt fejjel sem kívánok senkinek. Folyamat dimenziós átalakulásokat,amik beszippentottak,és mint amikor folyamatosan közelítesz egy tárgyhoz,és folyamatosan mész belé,egyre beljebb és beljebb,közben látod már a részecskéit,aztán már az atomjait,és még mindig nincsen megállás…. ,egyre csak közelítesz,és már azt is tudod ez már nem is a valóság,más dimenziban vagy,már nem is emberként létezel,már valami teljesen más vagy,közben a halál félelem ül benned,rajtad,mert fogalmam sincsen 5-6 évesként mi történik veled,kell e tenned valamit,tudsz –e tenni ezzel valamit. Sosem tudtam hol ,és mikor ér véget…
Másik ilyen sokszor megtörtént eset, amikor szintén egy hasonló átalakulást látsz. Gondolj el egy szobát, aztán lásd,ahogy az átlóban lévő sarka elkezd kifelé csúcsosodni,egyre távolodni tőled,miközben a szoba megy össze veled együtt. Borzalmas élmény volt ez is halál félelmekkel.
A harmadik amit még talán érthetően eltudok mesélni,vagyis leírni ,azt a gyerekkorunkban olyan nagy szenzációnak tartott kaleidoszkóp volt, amit oly sokan mennyire imádtak. Én mikor megláttam,olyan volt mint aki találkozik az ördöggel. Frászt kaptam,hisz minden addigi rossz élmény megtestesült benne.Szó szerint sokkot kaptam,és olyan mérhetetlen kellemetlen érzések kerítettek hatalmába,hogy igazából fogalmam sincsen hogyan kezeltem ezeket anno.
Megérzésem akkor is érdekes mód működött. Sokszor nem értettem,amit tudok meg fog történni,mások miért nem. Ezért ismét csak hallgattam.
Nagyon sokat betegeskedtem úgy 3 éves koromig.Aztán meg is maradt az átkelések érzete,és látomásaim,amiket aztán mindig ha 40 fok körüli lázam volt,(igen,ilyeneket produkáltam)-édesanyám sokat mesélt róla. Erről jut eszembe,mesélte ,hogy esténként mindig nagyon féltünk a nővéremmel a sötétben,mindig egy fekete kalapos bácsiról beszéltünk.Konkrétan erre nem emlékszem,de tuti ez már sok volt számomra.
Visszatérve a lázas állapotaimra, számtalanszor láttam Jézust,egy magas,felfelé vezető lépcsőn állva állt,s csak figyelt. Gondolom nem mehettem még át.
Egy , a szám ízét igen kellemetlenné tevő érzés, ez is anno nagyon sok kellemetlenséget okozott.Mintha viaszt tettek volna a számba Csak úgy a semmiből egyszer csak elő tört,s pár pillanat múlva amilyen hirtelen jött,úgy el is tűnt. Ezek a dimenziós,kellemetlen érzetek azóta is sokszor előtörnek most is bennem,de igy már felnőtt fejjel,a sok sok önfejlesztésemnek, és köszönve a Kínai asztrológiának,már tudom miért is vannak,igy sokkal könnyebb kezelnem.
Gyakran meglátogatott egy jógi,éjszakánként,amikor a nagymamám hideg szobájában nyakig betakarva a dunyha alatt elbújva leskelődtem. Bár hihetetlen féltem,de azért a kiváncsiságom is meg volt kellőképpen ahhoz,hogy ki merjek lesni,mi is történik odakint. Lótuszülésben lebegve az asztal tetején levitált.
Nagyon sok előző életből hozott tudást hoztam át,amiket akkor gyerekként alkalmaztam,bár fogalmam sem volt mit csinálok,csak úgy tettem teljesen természetesen. Egyik kedvenc elfoglaltságom volt pl a légzésterápia, amivel öngyógyítást csináltam,hisz az életem első pár éve a Kórházban, a Tüdőgondozóban volt.
A nővérem ahogy elkerült mellőlem a sárkányával,úgy meg is szűntek ezek az élmények. Néha néha még feljöttek,de ma már tudom,hogy a tranzitban belépő sárkány okozta ezt,valamint ha ismét vele voltam,találkoztunk,vagy ha sárkányos emberekkel voltam.Folyatatom…érdekes lesz.

Ha érdekel, bátran keress.

Az üzenet elküldésével hozzájárulok az adatkezelési szabályzathoz.

13 + 1 =

Legyen áldás az utadon!

hello@lelekdalamandala.hu